(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Záhorácké závitky (bůček)
Potřebné ingredience
Bůček, sůl, pepř, cibule, párek, kysané zelí, koření, anglická slanina.
Postup přípravy
Plátky bůčku naklepeme, osolíme, opepříme.Poklademe proužky cibule, dáme kousek párku, lžíci vymačkaného kysaného zelí a okořeníme špetkou kmínu.Maso rolujeme a upevníme párátky. Pekáč vyložíme 2 nakrájenými cibulemi a plátky anglické slaniny.Na to naskládáme závitky.Posypeme kmínem, grilovacím kořením a pečeme v troubě.Když maso změkne tak do pekáče přidáme ještě 4 lžíce kysaného zelí a dopečeme. Zkoušela jsem i z jiného masa(krkovice, kýta....a vše dobré)
Příloha:brambory.....houskový knedlík....bramborový knedlík
Příloha:brambory.....houskový knedlík....bramborový knedlík
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé